0
0
00
Wij over onszelf

     Interim4All is een organisatie die in 2007 is gestart om haar kennis op het gebied van auditing (operational, interne controle en kwaliteit), risicomanagement (implementatie en begeleiding) en projectmanagement (van plan tot effectmeting) op de markt van de dienstverlening aan te bieden.

     De oprichter/eigenaar van Interim4All, Marco Slijters, heeft tot 2007 zijn ervaring opgedaan bij EIffel, UWV accountantsdienst en het Ministerie van Defensie. De kennis van de primaire producten die Interim4All aanbied is onder andere opgedaan door het volgen van de Postdoctorale Opleiding (Master) Operational Auditing aan de Universiteit van Amsterdam en een Master of Business Administration (specialisatie Projectmanagement) bij het NCOI.

     Sedert 2011 heeft Interim4All zijn eigen kantoor in Biddinghuizen (Flevoland). Dit maakt het mogelijk om in een groot deel van Nederland (van Groningen tot Utrecht, van Arnhem tot Amsterdam) bereikbaar te zijn voor en naar de klant.

Voor een nadere toelichting over onze producten en referenties verwijzen wij graag naar de overige onderwerpen op deze site.